Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Personal Collection of Personal and Friendly Crtical Path Creations ...
Автор: godlieb Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2371342 Постинги: 1414 Коментари: 659
Постинги в блога от 12.04.2012 г.

image

© 2012 – Bogomil Kostov AVRAMOV ROUSSEFF-HEMY

 

ПРЕЗИДЕНТЪТ КАТО ИЗВЪНЗЕМНО!?!

от

Богомил Костов АВРАМОВ РУСЕВ – ХЕМИ
 

 

ПРИДОШЛО Е ВРЕМЕ, когато изкуство, наука и култура, предстои да бъдат окончателно хашладисани. (Па що ще да става!) За сега налице са единствено наченки. Наченки впечтляющи. Наченки смутителни и възмутителни. Защото техният политически привкус е дотолкова звучен, че неизкушеният зрител няма как да не ахне. На тези мисли ни навеждат експериментите на небеизвестният дигитален „художник“ господин Петко ДУРМАНА. Белязан с креативността на свежи поколения, той не проусна предупредително да се опълчи (12.04.2012.!) срещу президента на САЩ. Обявявайки го, посредством т.н. „ИНСТАЛАЦИЯ ЗА АЛТЕРНАТИВНА РЕАЛНОСТ“, за съчетаващ пълномощията на президент на САЩ, с пълномощия на президент на МАРС. Задавайки граничен въпрос: „КЪДЕ ЖИВЕЕ МАРСИАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ?“ Което би могло да бъде проблем на изследователска, но не и, на художествена култура. Но, каква е работата!?!

ДОКАТО НА ТЕЛЕВИЗИОНЕН МОНИТОР ТЕЧЕ ЗАПИС НА РЕЧТА НА БАРАК ОБАМА в Космическия център „Кенеди”, (15 април, 2010.), представящ бъдещата космическа политика на САЩ, мимоходом закривайки програмата Space Shuttle и отменяйки програмата Constellation, на минатюрния екран на насочена към телевизионния екран видеокамера, тече НЕ МНОГО ЧЕТЛИВА ИМИТАЦИЯ НА БАРАК ОБАМА ВЪВ ВИД НА ... ИЗВЪНЗЕМНО. Политическият подтекст на „творбата“; ако би могло така да се нарече тази странна демонстрация; е повече от ясен. „Творецът“ е опечален, от стопиране на мащабните щатски изследвания на близкия и далечен Космос.

ПЕТКО ДУРМАНА ЕДВА ЛИ Е СЛУЧАЕН. Макар за варненската артистична гилдия да се види отскоро. Фактът, че се подвизава в кулоарите на Галерия „ГРАФИТ“, че неговите познания и екипировка искрят от антиглобалистичен критицизъм, напомнят, че под небето на ВАРНА-ГРАД се дипли новейшо каритакурно по стил „изкуство“. Изкуството на дигиталният Двадесет и първи век от Христа. Какво е подтикнало твореца да интерпретира ОБАМА, като ИЗВЪНЗЕМНО? (На екрана на камерата насочена срещу монитора се види извънземно, движещо се в синхрон с действията на ОБАМА от големият ТВ-екран!?!) Дали не е отмъщение на дребно, или Петко ДУРМАНА наистина е открил нещо-си!?! Не пожела да ни се довери. Твърдението, че „чрез специални честоти на вълните отвъд човешките възприятия“, разкрива „истинският“ образ на Барак ОБАМА – едно извънземно, е на веселба. Добре се знае, как особено чувствителни любителски камери улавят и записват трудновидими лъчения от спектъра на светлината. (Преди десетилетия - рекламирани за порноцели!) Дали това би останало само художествена закачка, или е една реална навигация? Не знаем. Иде Видов Ден. Съгласно предсказанията на древните маи, трябва да е някъде в краят на месец декември тази година. Как ли ще го посрещнем!?! Може пък, Петко ДУРМАНА наистина да е прозрял. Докато ние се подсмиваме.

 

THE END

 

12.04.2012

 


 

 
Категория: Политика
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 22.05.2012 18:19
Търсене

За този блог
Автор: godlieb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2371342
Постинги: 1414
Коментари: 659
Гласове: 1051
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30