Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 10:27 - Добре дошли в паралелните светове
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 12634 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Добре дошли в паралелните светове  5 Март 2014 |

image

Експерти в квантовата физика и математика твърдят, че светът е напълно възможно съществуването на паралелни светове, които са посочени в други нива на научен живот . Въпреки това, по-голямата част от обикновените хора, отказвам да повярвам , че освен самите учени имат конкретни доказателства на техните предположения. Въпреки това , случаи на контакт със света на хората, паралелен свят, в крайна сметка бяха фиксирани .

Известен изследовател на аномални явления от този вид е руски учен Вадим Чернобров . В своята книга , която се нарича "The Secret на паралелни светове , " казва той на епизода , които са настъпили в Англия. Книгата казва , че английският момиче не може да се измъкнем от гората и в склона , което е много добре виждал. И всичко това, защото става вътре в определено пространство , отделено от непробиваема невидима стена .

Момичето се опита да избяга, вика за помощ , търси начин , но нищо не работи . Girl търсите, но спасителите са били много близки , а не само виждат , но не я чух писъци , въпреки че момичето ги видя . И само след търсачите отидоха невидима стена изчезна и на себе си момичето е в състояние да се прибера без никакви проблеми.

По този начин , би било логично да се предположи , че всички чувстващи същества, които са от другата страна на тази невидима стена за обикновените хора могат свободно да наблюдават живота ни, за да чуе всичко, което казваме . Но хората дори не са наясно на такъв квартал .

През 1998 г. подобна история се случи в Русия . Четирима членове на една от научните експедиции , които се занимават с изследвания Medveditskaia аномална зона в района на Волгоград, много добре чух и видях двама души, които се появяват в непосредствена близост до тях, но тези двамата не са виждали или чували за учените .

Следва да се отбележи , че вярата в съществуването на други нива на живот , паралелни светове и измервания се появили на нашата планета с появата на самото човечество . По този начин, почти всички езически религии съдържат данни , че пророци , свещеници и шамани биха могли периодично се потопите в един друг свят , за да се възползва от тайните и мистериите на бъдещето и миналото.

Изследователите казват , че е възможно , че през времето и пространството има някои невидими портали , чрез които хората могат да проникнат в миналото и бъдещето , както и в настоящето, което е зад невидима стена .

American Physics получи дори и да докаже, че в този момент , когато магнитното поле на Земята и лицето пространство Sun е изкривена до такава степен, че да може да влезе в паралел измерване.

Така че, според експерти на американската космическа агенция , те открили портали в паралелни светове , намиращ се в магнитно поле на планетата - на разстояние от около няколко десетки хиляди километра от повърхността му .

Идеята за съществуването на портали в паралелни измервания многократно е описан в произведенията на художествената литература . Същността се състои в това , че пространството се изкривява в определено място , и вече не е ефективен традиционните физическите закони. В такива места , разстоянието се намалява , времето се ускорява , така че всяка точка във Вселената може да бъде преглеждана почти мигновено.

Американски учени твърдят, че по-голямата част от малките портали , и те работят за кратко време . В същото време има някои портали , голям размер , което изкривява пространството около него . Когато заредени частици преминават през тези портали се загрява горните слоеве на атмосферата на Земята , причинявайки геомагнитни бури.

В момента изследователите от НАСА са заинтересовани в изучаването на тези портали. Това е целта на обучението си , беше изстрелян в космоса четири космически кораби , които са предназначени за улавяне на всякакви промени в магнитното поле на планетата и в поведението на заредени частици . Единственият проблем , който се яви пред изследователите е да се намерят тези портали , защото те са нестабилни , невидим, се отварят и затварят без да има конкретна система .

В същото време, учените ще изследват тези входове в паралелни светове , хората са намалели и продължават да падат в тях. И ако обикновен човек попадне в портал , след това обикновено завършва изчезване . В тези редки случаи , когато човек не е в състояние да се върне в неговата физическа и психологическа благосъстояние е лошо.

Обратно през деветнадесети век , в щата Кънектикът в САЩ , двама души на пътя , уловени буря - съдия Wei и полковник McArdle - видях една изоставена дървена постройка и реши да изчака бурята там. Те не знаеха , че местното население има дълги разговори тази структура "Къща на ужасите " , като се избягва негова страна. Тази къща е веднъж загубихме цяло семейство - съпруг, съпруга и пет деца. Когато пътниците са влезли в къщата , те помете пълния мрак и абсолютна тишина . Те бяха много изненадани да не се вижда проблясъци на мълния или чуете гръмотевица. За да се докоснат хора пипнешком ковани вратата и я отвори . Те видяха, друга стая , която бил загадъчен блясък. Travelers видели на пода в стаята телата на двама възрастни и три деца. Когато съдията влезе в стаята , веднага след това изчезна. A полковник , който стоеше на вратата, веднага я затръшна . По-късно той е бил намерен на пътя , далеч от ужасната къща в полусъзнание състояние. Той никога не успя да се възстанови . Според учените, тези хора са били в паралелна измерение , но съдията е толкова погълнат в друг свят, който изчезна в нея.

Учените отбелязват също така, че порталите между паралелните светове могат да се движат и преоразмеряване . Това обстоятелство и учените обясняват факта, че през 1936 г. в околностите на Красноярск в малко селце в един миг всички хора загинаха .

Има портали към паралелни измервания и в други места, като например Перу. Така че , в град Markauasi има каменна гора , в която имаше драматична история . Жена на почивка далеч от това място в лагера . Късно през нощта тя и нейните приятели са отишли ​​на разходка в тази каменна гора . Скоро хората забелязали една малка хижа , осветена от факли , а хората танцуваха вътре. Жената иска да бъде възможно най-близо до необичайно явление , и нейната приятелка я последва . Когато приятели дойдоха до хижата , те миришеше студено, но те ​​не обръщат никакво внимание на това . Една от жените погледна към отворената врата и видя , че хората танцуваха там , облечен в модата на седемнадесети век. Жена дори ще отида , но си приятел, който е чул за необичайно място , извади жената обратно . В резултат на това една любопитна жена е в болница . Нейното тяло беше парализиран точно толкова, колкото тя може да влезе в каменна хижа . Учените заключават, че ако една жена влезе в каменната хижа напълно , тя ще бъде напълно парализиран или , или тя просто ще изчезне в паралелна измерение.

И ето някои примери за това как хората са изпаднали в паралелни светове . Двама приятели , Егор Runners и Андрей Maksimenko , които се състоят в историческа възстановка клуб, участвали в боевете на имитация . Един от тези симулации трябва да се проведе в Казахстан трябваше възпроизвеждане битка между номади и славяни . Така наречената битка беше да се проведе в пустинята. Но преди да започне приятелите му решили да вземат на разходка из квартала. Въпреки че те се движеха доста далеч от лагера , но все още губи. Под краката на тях , вместо на зелена трева се появиха обгорена земя, забавени облаците небето. Изведнъж мъжете се появиха пред група ездачи , които бързо се приближава. Приятели на първата мисъл, която те решиха да играят участниците реконструкция . Скоро ездачи , облечени като древни номади , деца , заобиколени пръстена и започнаха да говорят за тях в един непознат език .

Младите хора са се опитвали да разговарят с ездачи , но те само извика нещо и дори удари един от приятелите му . Тогава борбата започна , и земята под краката ми трепереха . Когато Егор и Андрю дойде , лежах на зелената трева , никакви ездачи не са били . Облеклото им е бил отрязан като меч от ударите .

Това са мъже , представени пред приятелите си в реконструкция , но те ​​са били на загуба, защото те посочиха среща , и никой за целия период на отсъствие от момчетата не напусне границите на лагера. След обсъждане на всички подробности , историците са заключили, че те са били номади Usuns които яздеха на тези степи около половин преди хиляда години.

Наскоро се появи в пресата историята на един московчанин . Една жена напуснала дома си в обичайното време , време е да се захващаме за работа . На кръстопътя на колата си имам остана в трафик , и за да се избегне срив в Helen реши кръстовище. Жена знаеше, че това кръстовище, но когато тя го напусна , той не признава района. Около видя жената, дървени къщи , покрити със сняг , пътят изчезна и колата заседна в снежна преспа . Изведнъж един от дворовете на портата се отвори и от колата слезе мъж в ботуши и ватенка с лопата в ръце. Тогава Елена забеляза, че никой TV антена над къщите. В един момент , пейзажът се е променил , и жената отново бе по улиците на Москва. Всичко беше както обикновено. Елена решава да посети архивите и е установено , че около четири десетилетия преди на същото място е малко село, близо до Москва .

Разбира се , все още има голям брой истории за пътувания в паралелни измервания , но във всички случаи , хората дойдоха там против волята си . Въпреки това, в света има едно племе , което може да получите на собствения си в други измерения. За да направите това , хората използват магия подарък. Тя е около oolugov племе, което живее в джунглите на Нова Гвинея. Според самите тези хора , те живеят в два свята - на обикновен човешки свят и света на сенките .

Oolugi изпадат в транс, като по този начин попадат в земята на сенките . Те живеят диваци като неандерталците и крилати мравки и крилати маймуни. В тази страна има различни чудеса , например , хората могат да скачат на височина от десет метра.

Учените смятат, че oolugi периодично изпадат в ступор и се появи на техните органи за рани в ръцете и ножове с дръжки с лилави кристали, които излъчват топлина. Когато са извършени проучванията един от тези кристали се определя , че има извънземен произход.

Всички тези факти показват, че там не е един или два паралелни свята , както и огромен набор . По този начин те са много различни един от друг . Учените не изключват, че в точките на контакт между тези паралелни светове се появяват извънземни и НЛО , различни чудовища и Bigfoot . Въпреки това, няма определени изводи за феномена на паралелни измервания не могат да се правят , защото тяхната природа все още не е напълно изяснен .






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748087
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031