Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. stela50
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. stela50
14. deathmetalverses
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. sekirata
Personal Collection of Personal and Friendly Crtical Path Creations ...
Постинги в блога от 25.12.2011 г.
73.
МЕДЕНО ПЕЧИВО В ГЪРНЕ
ВЗЕМИ:
1-2 КИЛОГРАМА ПРЕСНО ПИЛЕШКО ИЛИ ДРУГО МЕСО;
1 ПАКЕТ ГОТОВА ГЪБЕНО - ЛУКОВА СМЕС ЗА СУПА;
4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА ИЛИ СУХО ЧЕРВЕНО ВИНО;
1/2 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ДОМАТЕН СОС;
3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ АРОМАТЕН МЕД;
1 ДАФИНОВ ЛИСТ.
СЕГА:
ВЗЕМИ ТАВИЧКА ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ГЛИНЕНО ГЪРНЕ. ПОСТАВИ В СРЕДАТА АЛУМИНИЕВО ФОЛИО. РАЗПОЛОЖИ ВНИМАТЕЛНО МЕСОТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО. ЗАГЪРНИ ЛИСТА ОКОЛО КРАИЩАТА НА МЕСОТО ТАКА, ЧЕ ДА ГО ОБГЪРНАТ. СМЕСИ СМЕСТА ЗА СУПА С ВИНОТО. ПРИБАВИ ДОМАТЕНИЯ СОС И ВИНОТО. РАЗЛЕЙ ВСИЧКО ТОВА ВЪРХУ МЕСОТО. ЗАТВОРИ ДОБРЕ ЪГЛИТЕ НА ФОЛИОТО ДОКРАЙ - ДА НЕ СЕ ИЗПАРЯВА СОСЪТ. НАГРЕЙ ПЕЩА ДО 153.4° ПО ЦЕЛЗИЙ. ИЗПЕЧИ НА БАВНА ПЕЩ! ПАДА СЕ ПО ОКОЛО 45 МИНУТИ ЗА ПОЛОВИН КИЛОГРАМ МЕСО. ОТЛЕЙ МАЗНИНАТА, (АКО СЕ НАЛОЖИ), ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ.
N.B.:
СЕРВИРАЙ ТОПЛО!
Extract from "THE OLD HONEY BEE"S TIME", by Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
ISBN-954-8530-33-3!
THE END
25.12.2011
МЕДЕНО ПЕЧИВО В ГЪРНЕ
ВЗЕМИ:
1-2 КИЛОГРАМА ПРЕСНО ПИЛЕШКО ИЛИ ДРУГО МЕСО;
1 ПАКЕТ ГОТОВА ГЪБЕНО - ЛУКОВА СМЕС ЗА СУПА;
4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА ИЛИ СУХО ЧЕРВЕНО ВИНО;
1/2 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ДОМАТЕН СОС;
3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ АРОМАТЕН МЕД;
1 ДАФИНОВ ЛИСТ.
СЕГА:
ВЗЕМИ ТАВИЧКА ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ГЛИНЕНО ГЪРНЕ. ПОСТАВИ В СРЕДАТА АЛУМИНИЕВО ФОЛИО. РАЗПОЛОЖИ ВНИМАТЕЛНО МЕСОТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО. ЗАГЪРНИ ЛИСТА ОКОЛО КРАИЩАТА НА МЕСОТО ТАКА, ЧЕ ДА ГО ОБГЪРНАТ. СМЕСИ СМЕСТА ЗА СУПА С ВИНОТО. ПРИБАВИ ДОМАТЕНИЯ СОС И ВИНОТО. РАЗЛЕЙ ВСИЧКО ТОВА ВЪРХУ МЕСОТО. ЗАТВОРИ ДОБРЕ ЪГЛИТЕ НА ФОЛИОТО ДОКРАЙ - ДА НЕ СЕ ИЗПАРЯВА СОСЪТ. НАГРЕЙ ПЕЩА ДО 153.4° ПО ЦЕЛЗИЙ. ИЗПЕЧИ НА БАВНА ПЕЩ! ПАДА СЕ ПО ОКОЛО 45 МИНУТИ ЗА ПОЛОВИН КИЛОГРАМ МЕСО. ОТЛЕЙ МАЗНИНАТА, (АКО СЕ НАЛОЖИ), ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ.
N.B.:
СЕРВИРАЙ ТОПЛО!
Extract from "THE OLD HONEY BEE"S TIME", by Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
ISBN-954-8530-33-3!
THE END
25.12.2011
Търсене