Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
25.12.2011 16:43 -
ONE SECRET PRESCRIPTION TO AMBELINO LTD- VARNA, BULGARIA, by OCEAN PRESS-VARNA
73.
МЕДЕНО ПЕЧИВО В ГЪРНЕ
ВЗЕМИ:
1-2 КИЛОГРАМА ПРЕСНО ПИЛЕШКО ИЛИ ДРУГО МЕСО;
1 ПАКЕТ ГОТОВА ГЪБЕНО - ЛУКОВА СМЕС ЗА СУПА;
4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА ИЛИ СУХО ЧЕРВЕНО ВИНО;
1/2 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ДОМАТЕН СОС;
3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ АРОМАТЕН МЕД;
1 ДАФИНОВ ЛИСТ.
СЕГА:
ВЗЕМИ ТАВИЧКА ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ГЛИНЕНО ГЪРНЕ. ПОСТАВИ В СРЕДАТА АЛУМИНИЕВО ФОЛИО. РАЗПОЛОЖИ ВНИМАТЕЛНО МЕСОТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО. ЗАГЪРНИ ЛИСТА ОКОЛО КРАИЩАТА НА МЕСОТО ТАКА, ЧЕ ДА ГО ОБГЪРНАТ. СМЕСИ СМЕСТА ЗА СУПА С ВИНОТО. ПРИБАВИ ДОМАТЕНИЯ СОС И ВИНОТО. РАЗЛЕЙ ВСИЧКО ТОВА ВЪРХУ МЕСОТО. ЗАТВОРИ ДОБРЕ ЪГЛИТЕ НА ФОЛИОТО ДОКРАЙ - ДА НЕ СЕ ИЗПАРЯВА СОСЪТ. НАГРЕЙ ПЕЩА ДО 153.4° ПО ЦЕЛЗИЙ. ИЗПЕЧИ НА БАВНА ПЕЩ! ПАДА СЕ ПО ОКОЛО 45 МИНУТИ ЗА ПОЛОВИН КИЛОГРАМ МЕСО. ОТЛЕЙ МАЗНИНАТА, (АКО СЕ НАЛОЖИ), ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ.
N.B.:
СЕРВИРАЙ ТОПЛО!
Extract from "THE OLD HONEY BEE"S TIME", by Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
ISBN-954-8530-33-3!
THE END
25.12.2011
МЕДЕНО ПЕЧИВО В ГЪРНЕ
ВЗЕМИ:
1-2 КИЛОГРАМА ПРЕСНО ПИЛЕШКО ИЛИ ДРУГО МЕСО;
1 ПАКЕТ ГОТОВА ГЪБЕНО - ЛУКОВА СМЕС ЗА СУПА;
4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ВОДА ИЛИ СУХО ЧЕРВЕНО ВИНО;
1/2 ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ДОМАТЕН СОС;
3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ АРОМАТЕН МЕД;
1 ДАФИНОВ ЛИСТ.
СЕГА:
ВЗЕМИ ТАВИЧКА ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ГЛИНЕНО ГЪРНЕ. ПОСТАВИ В СРЕДАТА АЛУМИНИЕВО ФОЛИО. РАЗПОЛОЖИ ВНИМАТЕЛНО МЕСОТО ВЪРХУ АЛУМИНИЕВОТО ФОЛИО. ЗАГЪРНИ ЛИСТА ОКОЛО КРАИЩАТА НА МЕСОТО ТАКА, ЧЕ ДА ГО ОБГЪРНАТ. СМЕСИ СМЕСТА ЗА СУПА С ВИНОТО. ПРИБАВИ ДОМАТЕНИЯ СОС И ВИНОТО. РАЗЛЕЙ ВСИЧКО ТОВА ВЪРХУ МЕСОТО. ЗАТВОРИ ДОБРЕ ЪГЛИТЕ НА ФОЛИОТО ДОКРАЙ - ДА НЕ СЕ ИЗПАРЯВА СОСЪТ. НАГРЕЙ ПЕЩА ДО 153.4° ПО ЦЕЛЗИЙ. ИЗПЕЧИ НА БАВНА ПЕЩ! ПАДА СЕ ПО ОКОЛО 45 МИНУТИ ЗА ПОЛОВИН КИЛОГРАМ МЕСО. ОТЛЕЙ МАЗНИНАТА, (АКО СЕ НАЛОЖИ), ПРЕДИ СЕРВИРАНЕ.
N.B.:
СЕРВИРАЙ ТОПЛО!
Extract from "THE OLD HONEY BEE"S TIME", by Bogomil Kostov AVRAMOV-HEMY
ISBN-954-8530-33-3!
THE END
25.12.2011
Вълнообразно
UNVEILING THE WIND, by Bogomil kostov AV...
THE OLD HONEY BEE'S TYME - 02, extract f...
THE OLD BEE'S TIME-04, prescriptions, by...
THE OLD HONEY BEE'S TYME - 02, extract f...
THE OLD BEE'S TIME-04, prescriptions, by...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене